Två nya Limited Edition smaker – Hallon och Kanelbulle

Vi gillar att experimentera med smaker – vad vi gillar ännu mer är när det resulterar i succé. Nu kan vi konstatera att vi har lyckats ta fram, inte en, utan TVÅ extraordinärt goda Limited Editions. Låt oss presentera Plenny Shake Hallon och Plenny Shake Kanelbulle!

Båda smakerna har en speciell plats i våra hjärtan. Smaken av nyplockade sommarhallon för tankarna till en härlig sommardag, medans kanelbullen nostalgiskt tar en tillbaka till känslan av nybakade bullar och barndomen. Plenny Shake Kanelbulle är dessutom SweJoy-exclusive – vi har tagit fram den själva!

Passa på att beställa dem direkt, de finns nämligen endast tillgängliga tills lagret är slut. Beställ Plenny Shake Kanelbulle här, och Plenny Shake Hallon här.

📦🚢<Lagerstatus> 🚛🚚

Ny leverans beräknad inkomma under fredagen 10/1

Med vänliga hälsningar
SweJoy / Albin

  • No products in the cart.