Plenny Shake VS Vanlig mat

Vi på SweJoy får ofta frågan om Plenny Shake verkligen är riktig mat. Hur kan ett pulver vara en näringsriktig måltid? För att ni ska se svart på vitt att Plenny Shake faktiskt är mat ska vi nu reda ut detta en gång för alla. Så håll i er kära vänner, för nu nördar vi ner oss.

För att det ska bli en rättvis match kommer motståndaren inte att vara en halvdan micropizza eller en torr skiva bröd. Nej, matchen kommer att stå mellan Plenny Shake och en riktigt klassiker – köttbullar med potatismos! Värt att påpeka är att vi inte har något emot denna formidabla maträtt, men, hur många orkar rulla köttbullar varje dag? Svaret är få, och det är därför Plenny Shake finns!

Hur går matchen till och vilka är reglerna? Enkelt. I tabellerna nedan jämför vi näringsvärden samt vitaminer och mineraler för Plenny Shake med närings och vitamin/mineraler för köttbullar med potatismos. Våra ord är egentligen överflödiga – siffrorna talar för sig själva.

Ta en titt på de olika näringsvärdena, vitaminerna och mineralerna. Jämför mängderna och rekommenderade dagliga intag (RDI) och se själv. Nå, är du övertygad ännu?

Källa: livsmedelsinfo.nu

Prova framtidens mat själv och spara tid, pengar och energi!

SweJoy behöver er hjälp!

Tidigare på året beställde jag hem alldeles för många Plenny Drinks och eftersom vi på SweJoy inte vill slösa och slänga mat så behövs nu er hjälp!
Därför erbjuder vi nu 50% RABATT på Plenny Drinks så länge lagret räcker!
Nya priset: 104,5kr/8-pack | 13kr/portion

Då ett antal pallar befinner sig i det holländska lagret kan det ta upp till 10 dagar att få sin beställning.
Bästföredatum på alla Plenny Drinks är Oktober 2019!*
(Vid 50+ 8-pack så kontakta oss på kundservice@swejoy.se för bättre pris samt fraktlösningar)
KÖP HÄR

Stäng

  • No products in the cart.