Smidig, nyttig och billig matlådemat – utan matlåda

Bra matlådemat är inte helt enkelt att komma över. Att få till kombinationen god, billig och nyttig mat är aldrig en enkel match – och när det kommer till matlådor är det definitivt inte enkelt. För många kan matlagning ofta vara ett sätt att umgås och slappna av, men let’s face it, att lägga söndagskvällen på att laga falukorv och makaroner för att klara sig under en hel zombieapokalyps är sällan något man ser fram emot. Att tre dagar senare micra och äta detta känns inte heller som någon nobelmiddag.

Att få i sig god mat som dessutom är smidig, nyttig och billig är något som vi på SweJoy brinner för. Faktum är att det är det enda vi tänker på. Det är inte det att vi har något emot ett långkok på lördagskvällen eller en tacokväll på fredagen, absolut inte. Men en ihopstressad fiskpinne en trött måndagskväll? Eller ännu värre, samma fiskpinne,micrad, i en plastig matlåda till lunch på tisdagen? Det är dessa stunder som vi har en lösning för. Så läs kära läsare, för här kommer ett tips du inte vill missa.

Låt oss presentera Plenny Shake, eller framtidens mat som vi brukar kalla det. En sjukt god shake är också en vanligt använd benämning. Plenny Shake är ett pulver som du blandar med vatten, och voilá – du har en god, nyttig och billig måltid i din hand på ungefär 30 sekunder.

Plenny Shake innehåller 100% av European Food Safety Authority’s rekommenderade dagliga intag av näringsämnen för att säkerställa att din kropp får i sig allt den behöver. Den finns dessutom i flera olika smaker, så det finns något för alla! Över 80 000 människor i 86 länder har sedan 2014 ätit över 15 miljoner måltider, så du är i gott sällskap!

Plenny Shake är den perfekta matlådan – prova själv!

📦🚢<Lagerstatus> 🚛🚚

Ny leverans beräknad inkomma under fredagen 10/1

Med vänliga hälsningar
SweJoy / Albin

  • No products in the cart.