Wake up – En god och smidig frukost, räddaren i nöden för den morgontrötta

Beroende på hur du organiserar morgonen kan den vara både dagens skönaste och mest frustrerande stund. Här kommer ett smart hack på en smidig, nyttig och god frukost som ger dig en bra start på dagen!

Vilka associationer får du när du tänker på en vanlig morgon? Skrikande barn, en tjutande väckarklocka, stress, trötthet? Vi med. Om vi hade kunnat övertyga våra politiker om lagstadgad sovmorgon hade vi gjort det, tro oss. Tyvärr har vi dock inte den möjligheten. Vad vi däremot kan erbjuda dig är ett smart sätt att spara värdefull tid samtidigt som du får i dig massor av energi och nyttigheter så att du kan hålla dig mätt under förmiddagen.

Vårt hack är Plenny Shake Wake up – en god och smidig frukost för dig som vill optimera din morgon. Shaken innehåller den energi och de näringsämnen du behöver för att hålla dig pigg under förmiddagen. Plenny Shake Wake up innehåller även 200 mg koffein och har en härlig smak av cappuccino! Perfekt för dig som inte hinner med morgonkaffet innan jobbet. Här har du alltså en verklig moralhöjare som dessutom är sjukt god.

Vi känner alla den där morgonälskaren. Den som direkt reser sig ur sängen för att med lätta vingslag laga en frukost i klass med de bufféer du hittar på ett lyxhotell. Om vi säger såhär, Plenny Shake Wake up är helt enkelt framtagen för de som INTE känner igen sig i den beskrivningen.

Plenny Shake Wake up är ett enkelt sätt för dig att få i dig energi och de vitaminer och mineraler som du behöver. En smidigare frukost får du leta efter. Blanda en påse med 5 dl vatten – och frukosten är serverad. Smidigare än så blir det inte!

Beställ dina påsar direkt om du vill göra dina morgnar smidigare och nyttigare!

SweJoy behöver er hjälp!

Tidigare på året beställde jag hem alldeles för många Plenny Drinks och eftersom vi på SweJoy inte vill slösa och slänga mat så behövs nu er hjälp!
Därför erbjuder vi nu 50% RABATT på Plenny Drinks så länge lagret räcker!
Nya priset: 104,5kr/8-pack | 13kr/portion

Då ett antal pallar befinner sig i det holländska lagret kan det ta upp till 10 dagar att få sin beställning.
Bästföredatum på alla Plenny Drinks är Oktober 2019!*
(Vid 50+ 8-pack så kontakta oss på kundservice@swejoy.se för bättre pris samt fraktlösningar)
KÖP HÄR

Stäng

  • No products in the cart.