Plenny Shake VS Din illaluktande proteinshake

Ibland får vi frågan om vad Plenny Shake är för något. Bekvämt nog är det inte speciellt svårt att ge ett bra svar på den frågan – Plenny Shake är nämligen mat.

– Vadå mat? Säger vissa då.
– Ja, mat. All den energi, näring och mineraler du behöver för att må bra. Precis som gammal hederlig husmanskost, fast istället för att det är jobbigt och dyrt att laga är det sjukt smidigt och billigt.
– Jaha, som en proteinshake? Händer det ibland att någon svarar då.

Och här någonstans hugger det till i våra Plenny Shake-pumpande hjärtan, för kära kunder och vänner, Plenny Shake är INTE en proteinshake. Låt oss presentera en liten utläggning i ämnet för att skapa klarhet i frågan!

Många menar att det är bra att få i sig energi och protein efter träning. En bra sak med proteinpulver är att det är enkelt att ta med sig till gymmet och smidigt att dricka direkt efter. Kanske är det därför många använder det.

Meningarna är dock delade gällande huruvida det är bra för kroppen eller inte att dricka proteinshakes. Vi lägger oss inte i den diskussionen, det finns tillräckligt med åsikter i den debatten. Det vi dock kan konstatera är att ett flertal röster menar att det för de flesta som tränar inte är nödvändigt att dricka det kontroversiella proteinpulvret utan att det räcker gott och väl med en nyttig och stabil kosthållning.

För dig som känner dig lite tveksam till om proteinpulver verkligen är nyttigt för dig och kanske egentligen känner att en rejäl måltid mat antagligen vore mer hälsosamt finns Plenny Shake. För Plenny Shake är just det – ett rejält mål mat. Inga konstigheter – bara mat. Dessutom finns Plenny Shake i flera olika goda smaker, så det finns något för alla.

Plenny Shake erbjuder det bästa från två världar, för det första är det sjukt smidigt, du kan ha med dig shakern till gymmet och det går snabbt att dricka. För det andra kan du lita på att det är mat och inget annat. För det tredje innehåller en portion 44 g protein – vilket är en bra boost för dig som tränar mycket. Hundratusentals människor världen över dricker Plenny Shake och flera äter ingen annan mat än Plenny Shake. Det fungerar utmärkt. Läs mer om en kille som inte åt något annat än Plenny Shake på ett halvår här.

Så vad säger du, kanske är det dags att prova ett rejält mål mat efter träningen istället för en illaluktande proteinshake? Din diskmaskin kommer tacka dig.

📦🚢<COVID-19 - Lager/Leveranser> 🚛🚚

Kort uppdatering på SweJoy's situation under Covid-19
På grund av hög belastning beräkna varor ej i lager återkommer om: 5-10 Dagar
(Finns det i lager beräkna leveranser som vanligt inom 1-3 dagar)
<Nya bekräftade leveranser>
Ny leverans beräknas vara framme under början av nästa vecka. 6-7/4

Vid fler frågor skriv till "Kundservice@swejoy.se"
På grund av hög belastning kan svar ta längre tid än vanligt.

Med vänliga hälsningar
SweJoy / Albin

  • No products in the cart.