Twenny Bar – mat i bar-form

En Twenny Bar innehåller 20% av ditt dagliga behov av energi, vitaminer och mineraler – därav namnet “Twenny”. Tanken med Twenny Bar är enkel – du ska blir mätt, och du ska få i dig det du behöver för att må bra. Som mat, fast i bar-form. Vi kallar det för framtidens mat. De är dessutom väldigt goda och finns i smakerna choklad och vanilj.

  • Innehåller 20% av ditt dagliga behov av energi, vitaminer och mineraler
  • Snabbt och enkelt att ha med dig
  • Finns i smakerna choklad och vanlig

Ibland är vi hungriga i situationer där det inte är möjligt att laga mat, exempelvis på fikarasten på jobbet, när du är på resande fot eller efter träning. Till dessa tillfällen finns Twenny Bar, så att du slipper vara hungrig när du behöver fokusera och göra din grej.

Med Twenny Bar är det enkelt att hålla sig mätt mellan måltiderna. De ger en bra energiboost som du står dig på länge och dessutom är de framtagna för att du ska få i dig de vitaminer och mineraler du behöver. Att äta Twenny Bars som mellanmål är alltså något som också fungerar i längden.

Gör ditt liv enklare och beställ dina bars direkt. Du får mängdrabatt, så ju fler du köper desto billigare blir det!

📦🚢<COVID-19 - Lager/Leveranser> 🚛🚚

Kort uppdatering på SweJoy's situation under Covid-19
På grund av hög belastning beräkna varor ej i lager återkommer om: 5-10 Dagar
(Finns det i lager beräkna leveranser som vanligt inom 1-3 dagar)
<Nya bekräftade leveranser>
Ny leverans beräknas vara framme under början av nästa vecka. 6-7/4

Vid fler frågor skriv till "Kundservice@swejoy.se"
På grund av hög belastning kan svar ta längre tid än vanligt.

Med vänliga hälsningar
SweJoy / Albin

  • No products in the cart.