Ny Limited Edition-smak – Har du hört talas om en stroopwafel?

Låt oss presentera Plenny Shake Amsterdam Vegan! Som många av er säkert vet tillverkas våra älskade Plenny Shakes i Nederländerna. Denna Limited Edition-smak är en hyllning till det arvet. Smakspecialisten hos tillverkaren åkte land och rike runt för att hitta det absolut godaste man kan äta. Och herregud vad han lyckades. Spänn fast säkerhetsbältet och förbered er på en smaksensation kära kunder, för detta kan vara den godaste smaken vi någonsin har haft.

Har du hört talas om en stroopwafel? Man kan säga att det är en kaka som består av två ihopsatta våfflor med karamellsirap i mitten. Detta är för holländarna en lika legendarisk och folkkär delikatess som kanelbullen är för oss nordbor. Smaken på Plenny Shake Amsterdam Vegan baseras som ni säkert redan listat ut på detta mästerverk!

Här på kontoret har vi knappt levt på något annat de senaste dagarna och kan utan någon som helst tvekan intyga att den passar utmärkt även för svenska smaklökar. Dessutom är den vegan!

Detta är en Limited Edition som endast finns så länge lagret räcker och vi har en känsla av att det inte blir superlänge…! Så passa på att beställa direkt!

 

SweJoy behöver er hjälp!

Nu är det enbart en månad kvar och vi har ungefär 200 8-pack kvar
Så vi fortsätter och kör 50% RABATT på Plenny Drinks tills lagret är slut!
Nya priset: 104,5kr/8-pack | 13kr/portion
(Skickas inom 24 timmar efter beställningen är lagd, Måndag > Fredag)
Bästföredatum på alla Plenny Drinks är Oktober 2019!*

KÖP HÄR

Stäng

  • No products in the cart.