Ny Limited Edition-smak – Har du hört talas om en stroopwafel?

Låt oss presentera Plenny Shake Amsterdam Vegan! Som många av er säkert vet tillverkas våra älskade Plenny Shakes i Nederländerna. Denna Limited Edition-smak är en hyllning till det arvet. Smakspecialisten hos tillverkaren åkte land och rike runt för att hitta det absolut godaste man kan äta. Och herregud vad han lyckades. Spänn fast säkerhetsbältet och förbered er på en smaksensation kära kunder, för detta kan vara den godaste smaken vi någonsin har haft.

Har du hört talas om en stroopwafel? Man kan säga att det är en kaka som består av två ihopsatta våfflor med karamellsirap i mitten. Detta är för holländarna en lika legendarisk och folkkär delikatess som kanelbullen är för oss nordbor. Smaken på Plenny Shake Amsterdam Vegan baseras som ni säkert redan listat ut på detta mästerverk!

Här på kontoret har vi knappt levt på något annat de senaste dagarna och kan utan någon som helst tvekan intyga att den passar utmärkt även för svenska smaklökar. Dessutom är den vegan!

Detta är en Limited Edition som endast finns så länge lagret räcker och vi har en känsla av att det inte blir superlänge…! Så passa på att beställa direkt!

 

SweJoy behöver er hjälp!

Tidigare på året beställde jag hem alldeles för många Plenny Drinks och eftersom vi på SweJoy inte vill slösa och slänga mat så behövs nu er hjälp!
Därför erbjuder vi nu 50% RABATT på Plenny Drinks så länge lagret räcker!
Nya priset: 104,5kr/8-pack | 13kr/portion

Då ett antal pallar befinner sig i det holländska lagret kan det ta upp till 10 dagar att få sin beställning.
Bästföredatum på alla Plenny Drinks är Oktober 2019!*
(Vid 50+ 8-pack så kontakta oss på kundservice@swejoy.se för bättre pris samt fraktlösningar)
KÖP HÄR

Stäng

  • No products in the cart.