Kontakta oss

Här samlar vi alla de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svar på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss på mailen nedan.
Kundservice@swejoy.se

Plenny Shake

Räknas Plenny Shake som mat?

Yes!

Tanken med Plenny Shake är att du ska få mer tid till annat. En portion av Plenny Shake innehåller 400 kalorier och 1/5 av ditt dagliga behov (räknat på 2000 kalorier). Plenny Shake blir alltså en perfekt måltid och upfyller alla kraven av European Food Safety Authority.

Ingår en shaker och skopa med min order?

Skopa och shaker ingår endast när du köper startpaketen (5-pack), annars måste du lägga till en shaker och skopa i din order.

Varför står det måltider/dagsbehov på artiklarna?

När Plenny Shake blir paketerat så packas det enligt en vuxens dagsbehov i en påse. Detta gör det så att du kan dela upp det till tre måltider, frukost, lunch och middag. Du kan självklart använda Plenny Shake när som helst, till exempel kan du använda en påse till tre frukostar.

Är Plenny Shake vegetariskt?

Nästan!

Alla våra produkter är 100% vegan, förutom Twenny bars, dock innehåller vassleprotein.

Är detta säkert och testat?

Ja, allting är säkert och används av över 80 000 kunder, dock kan det reagera olika på alla och det kan vara smart att man pratar med en läkare innan man konsumerar det. Vi lovar alla att det absolut inte finns något glas eller bitar av uranium i din beställning.

Jag är under 18 år, kan jag äta Plenny Shake?

Plenny Shake är tillverkad för personer över 18 års ålder, prata först med din läkare ifall du är osäker gällande att konsumera Plenny Shake. Plenny Shake är inte framtaget för att brukas av personer under 18 år eller för gravida kvinnor.

Skapade ni olika sorter Plenny Shake för män och kvinnor?

Nej, absolut inte! Det skulle ju vara sexistiskt och vi vill absolut inte skapa några demonstrationer. Ens dagliga behov är mest beroende på aktivitet och inte kön.

Kan jag använda Plenny Shake efter eller under träning?

Ifall du tränar väldigt mycket så behöver du mer kalorier, då kan vi rekommendera att du använder mjölk istället för vatten. Du kan även beställa ”Plenny Shake Active” vilket är framtaget för de som sportar. Vi säljer även bars som kan vara bra att ha till mellanmålet.

Hur förvarar jag mina produkter?

Vi rekommenderar att du förvarar produkterna i rumstemperatur där det är torrt, du kan förbereda din shaker på kvällen innan du går och lägger dig och ha den i kylen. Dock rekommenderar vi inte ha den i kylen längre än 12 timmar.
En öppnad påse håller runt sex månader.

Vad är Plenny Shake gjort av?

Havremjöl, sojamjöl, rapsojapulver, maltodextrin, malda linfrön, vitaminer / mineralblandning.

Vitaminer & mineraler?

Yes! Du läste rätt! Plenny Shake har ditt dagliga behov av vitaminer och mineraler enligt en diet på 2000 kalorier. Mer info finns på artiklarnas sidor i PDF-format.

Hur många kalorier innehåller en påse Plenny Shake?

Det är 2000 kalorier i en påse med Plenny Shake. Kolla på artikelsidan för näringsinnehållet på de andra varorna vi säljer.

Allergi?

Plenny Shake innehåller sojamjöl, sojaprotein och havremjöl, vilket kan innehålla spår av gluten.

Kan jag specialbeställa Plenny Shake utan vissa ingredienser?

Tyvärr inte då det hade skapat stora problem för produktionen.

Frakt

Vilken transportleverantör använder ni?

Vi använder oss av DHL service point. 9/10 paket kommer fram inom 48 timmar!

Hur lång tid tar frakten?

Tiden för att frakta tar allt mellan två till 30 dagar, allt beror på antalet beställningar, lager och arbetsdagar. Vi jobbar dock väldigt hårt för att få ut produkterna till er så fort vi bara kan!

Fraktar ni utanför Sverige?

Nej det gör vi tyvärr inte, ifall ni vill beställa till andra länder får ni göra det via huvudhemsidan (www.Jimmyjoy.com)

Vad händer ifall jag inte hämtar/får mitt paket?

Ifall ingen hämtar ut paketet kommer det skickas tillbaka till oss och då kommer vi att försöka ta kontakt med dig och återbetala pengarna. Ifall ni inte har fått ert paket då kontakta oss så hjälper vi er så fort som möjligt (Kundservice@Swejoy.se)

Kostnaden för allt extraarbete och för frakten kommer dras av vid återbetalningen.

Betalning

Vilka betalningsalternativ finns?

I nuläget använder vi oss av Ecster Pay (faktura, kortbetalning och delbetalning), PayPal (via PayPal-konto och kortbetalning), swish och stripe.

Om du önskar ytterligare betalningssätt, hör av dig till oss via vår mail kundservice@swejoy.se.

📦🚢<Lagerstatus> 🚛🚚

Ny leverans beräknad inkomma under fredagen 10/1

Med vänliga hälsningar
SweJoy / Albin

  • No products in the cart.