Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Framtidsmat AB
www.Swejoy.se

Organisationsnummer: 559100-3479
E-postadress: Kundservice@Swejoy.se
Telefonnummer: Inget tillgängligt

 

Köpvilkor

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

  • Ecster Faktura
  • Ecster Delbetalning
  • Ecster Kortbetalning
  • Direktbetalning

Fakturavillkor

Ecster erbjuder privatpersoner att handla mot faktura. En fakturaavgift om 19 kr tillkommer. Betalningsvillkor är 14 dagar. Fakturan skickas i samband med leveransen. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. Kreditgivare är Ecster AB. Ecster är ett registrerat kreditmarknadsbolag som har tillstånd att bedriva verksamheten enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse. Ecster står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerat i Bolagsverkets bolagsregister.

Förutsättning för att få handla mot faktura är att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Kontovillkor delbetalning

Ecster erbjuder privatpersoner att teckna ett kontokreditavtal och delbetalning av köp. I kassan väljer du delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du kan när som helst välja att betala köpet i sin helhet.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen skickas hem till dig. Kreditgivare är Ecster AB. Ecster är ett registrerat kreditmarknadsbolag som har tillstånd att bedriva verksamheten enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse. Ecster står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerat i Bolagsverkets bolagsregister.

Förutsättning för att ansöka om att delbetala är att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Om du tidigare delbetalat en vara genom Ecster kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditupplysning. Om kreditgränsen på kontot är för låg för ditt köp ansöker du enkelt om en höjning.

Exempel: Vid ett köp om 10 000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr och administrativ avgift 29 kr. Den gällande årsräntan är 13,82 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 18,74 %. Det totala belopp som du ska betala är 10 981 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 915 kr. Exemplet är beräknat på en antagen återbetalningstid om 12 månader av en fullt nyttjad kredit.

Ett kort på köpet

När du delbetalat så har du möjligheten att få ett kort – helt utan kostnad. Kortet är kopplat till din beviljade kontokredit. Kortet heter Ecster och har MasterCard-koppling. Med kortet kan du betala och ta ut kontanter i hela världen. Du får bonus på alla köp och varje månad får du fina erbjudanden och förmåner. Kortet har ingen årsavgift.

Kortbetalning

Vi erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och Maestro. Ingen avgift tillkommer för betalning med kort. Kortuppgifterna är krypterade med SSL och hanteras av vår samarbetspartner Ecster som är certifierade enligt PCI-DSS.

Vi använder oss av 3D-secure (Verified by Visa/MasterCard SecureCode) som är ett autentiseringssystem för säkra kortbetalningar från Visa och Mastercard. Om du väljer att identifiera dig med BankID/Mobilt BankID kan du välja att spara ditt kort i Ecster Pay för att underlätta vid framtida köp.

Direktbetalning

För dig som är ansluten till internetbanken hos SEB, Swedbank, Nordea, Handelsbanken alternativt PayPal. När du väljer att genomföra ett köp skickas du till din internetbank alt. PayPal där du får logga in på vanligt sätt. Pengarna dras i samband med att du godkänner transaktionen. Om du väljer att hämta ut varan i butik tillkommer 20 kr i hanteringsavgift (gäller endast direktbetalning och fakturering). Observera att vid betalning via PayPal måste för- och efternamn på PayPal-kontot matcha dina uppgifter hos SweJoy samt att beställningen endast kan hämtas ut av beställaren. Legitimation behöver uppvisas vid uthämtning.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans
    Fast pris på 59kr, över 499kr är fri frakt (oavsett vikt) för leveranser inom Sverige. Leverans inom 14 arbetsdagar till närmsta utlämningsställe. (vanligtvis 2-4 dagar)
    Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Du som kund betalar returer ifall du ångrar ditt köp, då måste ALLA artiklar som ska återbetalas i paketet vara i samma kvalité och icke öppnade. Returer ska skickas som paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
SweJoy
Postpac AB
Norra Industrigatan 5
274 30 Skurup

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du står själv för kostnaden att returera produkten men hör av dig först till “Kundservice@swejoy.se” så ska vi se om vi kan lösa det på annat sätt.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

 

Integritetspolicy

Integritetspolicyn innehåller viktig information om hur vi som personuppgiftsansvarig behandlar våra besökares och kunders personuppgifter enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Denna policy gäller i situationer där Framtidsmat AB (”SweJoy”, ”vi”, ”oss” och ”vår”) behandlar personlig information som samlats in från webbplatsen och andra digitala kanaler där vi finns.

Genom att använda vår webbplats och/eller andra digitala kanaler där du aktivt skickar information till oss, godkänner du att din personliga information behandlas i enighet med denna integritetspolicy.

Integritetspolicyn gäller från och med 2018-05-20 och ersätter all tidigare information gällande vår hantering av personlig data.

Personuppgifter

Vad är personuppgifter?
Personuppgifter är information som möjliggör identifiering av en fysisk person. En identifierbar fysisk person är en person som indirekt eller direkt kan identifieras via namn, personnummer, platsdata, IP-adress eller annan faktor som möjliggör identifiering.

Personuppgifter som du lämnar till oss
Som vår kund kan du i samband med att du lägger en order komma att lämna personlig information till oss. Detta kan exempelvis gälla namn, adress och kontaktuppgifter.   

Personuppgifter som vi har samlat in från dig eller en tredje part
Ingen personlig information samlas utan ditt medgivande. Du behöver aktivt skicka den till oss via exempelvis ett formulär på vår webbplats eller i andra digitala kanaler.

Personuppgifterna vi samlar in används i följande olika syften

  • För att hantera dina ordrar och fullfölja vårt åtagande gentemot dig som kund i samband med att du lägger en order.
  • I marknadsföringssyfte genom att använda cookies.
  • För att skicka nyhetsbrev till dig.
  • För att ge personlig service och förbättra vår kundservice.

Mottagare av dina personuppgifter
Vi överför inte personuppgifter till tredje part med undantag för betrodda tredje parter som hjälper oss driva vår verksamhet, hanterar webbplatsen, leverera varor du beställer från oss eller tillhandahåller service, om dessa parter är överens om att hålla informationen konfidentiell och inte använda den för andra ändamål än deras åtaganden gentemot oss.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter
Vi sparar dina personuppgifter så länge syftet kvarstår som de ursprungligen samlades in för. Syftet till insamling tydliggörs i samband med ditt samtycke.

Känsliga personuppgifter
Vi samlar inga känsliga personuppgifter om dig.

Dina Rättigheter

  • Du har rätt att återkalla ett lämnat samtycke.
  • Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter om dig som vi sparar. Du har möjlighet att göra detta kostnadsfritt en gång om året.
  • Du kan också begära ändringar i felaktiga personuppgifter vi har om dig samt begära att vi tar bort den personliga information vi har om dig.
  • Du har rätt få dina personliga uppgifter som vi sparar raderade.
  • Du har rätt att invända mot hur vi använder dina personuppgifter.
  • Du har rätt att begära att vår behandling av dina personuppgifter begränsas.
  • Du har rätt att föra klagomål gällande vår behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen eller annan myndighet.

Tredjepart
På webbplatsen kan SweJoy länka till eller publicera produkter från tredje part. Dessa webbplatser är oberoende från oss.

Ändringar av integritetspolicyn
SweJoy förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna policy.

Senast uppdaterad: 2018-05-20

Kontakt

Om du har frågor om våra köpvilkor, vår integritetspolicy eller vår behandling av personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på kundservice@swejoy.se.

CYBER MONDAY

12 % RABATT UTÖVER VÅRA ORDINARIE MÄNGDRABATTER!

ANVÄND RABATTKOD: CYBERMONDAY

PLENNY SHAKE - UPP TILL 23% RABATT
TWENNY BARS - UPP TILL  20% RABATT
PLENNY DRINK - UPP TILL 12% RABATT
  • No products in the cart.